Köp och leveransvillkor LSU Basar 

 

Produkter på LSU:s Basar 

På LSU:s Basar hittar du både kostnadsfria produkter och produkter som kostar pengar. Vi erbjuder digitala produkter som producerats både av LSU och av våra medlemsorganisationer. Fysiska varor samt varor mot kostnad har vi för närvarande endast möjlighet att tillhandahålla från LSU:s egna utbud.  

Basaren drivs av LSU – Sveriges ungdomsorganisationer.   

Organisationsnummer: 802010-9594 

Adress:  
LSU – Sveriges ungdomsorganisationer,  
Box 12825 
112 97 Stockholm 

Basaren@lsu.se 

 

Priser 

På hemsidan www.basar.lsu.se finns aktuellt sortiment och aktuella priser. I varukorgen syns det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning.  

 

Leverans 

Leverans med post 

Vi skickar normalt din leverans av fysiska varor inom 3-10 dagar, därefter tillkommer Postnords leveranstider. Vid större helger och semestertid kan längre leveranstider förekomma. Fraktavgift á 39 kr tillkommer på varje order som ska skickas. För leveranser utanför Sverige tillkommer fraktkostnader i enlighet med PostNords gällande avgifter vid beställningstillfället för den adress som varan ska levereras till. När köpet är genomfört får du en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgivit. 

Upphämtning på LSU:s kansli

Det är möjligt att hämta upp de produkter du beställt på LSU:s kansli på Gammelgårdsvägen 38 på Stora Essingen i Stockholm utan kostnad. För att hämta produkter på LSU:s kansli måste tid bokas genom att kontakta basar@lsu.se och bestämma en tid. 

Digital leverans

Digitala produkter tillgängliggörs för nedladdning direkt efter genomförd utcheckning i kassan. En länk till produkten skickas också via mejl till den epost-adress du uppgivit i din orderbekräftelse.  

 

Betalningsvillkor 

Privatpersoner kan betala med kort (Mastercard eller Visa) samt med Swish via Dintero Checkout på basarens webbplats.  

Fakturabetalning för förening och företag

Det går i dagsläget inte att använda fakturabetalning för föreningar och företag genom webbutiken. Vi erbjuder endast fakturabetalning för föreningar och företag för beställningar över 2000 kr. Kontakta basaren@lsu.se med din förfrågan. Fakturan skickas via e-post.

Medlemsrabatt

Om du är medlem i en av LSU:s medlemsorganisationer får du automatiskt 20% rabatt på produkter när du fyller i din organisationstillhörighet i kassan. 

 

Ångerrätt, Retur & Reklamation 

Du har rätt att ångra ditt köp i 14 dagar från det att du tagit emot din produkt. Om du vill ångra ditt köp ska du skicka tillbaka din beställning i sin originalförpackning, eller motsvarande, till oss med ett meddelande om att du vill returnera varan. När returen är mottagen gör vi en återbetalning, vi återbetalar dock ej portokostnader för leveransen av varan. Portokostnader för returer bekostas av kunden. 

Vill du reklamera varan (till exempel på grund av felaktig leverans eller att produkten är defekt) ska du skicka tillbaka den till oss med ett meddelande om varför du vill reklamera produkten. Du ska undersöka varan så snart du fått den och reklamera defekta produkter så snart felet upptäckts. Meddela oss även ifall du vill ha en ny produkt eller en återbetalning.  När vi tagit emot varan och ditt meddelande skickar vi en ny produkt eller gör en återbetalning. Vid reklamation står LSU för portokostnader om du bifogar ett kvitto för dessa kostnader.  

Adressen för returer är: 
LSU – Sveriges ungdomsorganisationer 
Box 12825  
112 97 Stockholm 

 

Personuppgifter 

När du beställer eller laddar ned en kostnadsfri produkt i Basaren godkänner du också att vi lagrar och använder den information och de personuppgifter som du uppgett. Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera dina beställningar, köp och returer samt för att kunna erbjuda dig en god service. Vi använder även informationen för att kunna utvärdera vilka produkter som är eftertraktade och för att erbjuda ett anpassat sortiment. Du har rätt att ta del av de personuppgifter som vi har registrerat om dig genom att kontakta oss på basar@lsu.se. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas till eller tas bort.